Nog een paar dagen voor mijn vertrek
Door: Peer
Blijf op de hoogte en volg Peer
23 April 2013 | Nederland, Uden
Ik kijk ernaar uit om te starten, maar ook met de nodige spanning. Twaalf weken buiten leven, geen gezin, familie, vrienden, collega's....... "And now for something copletely different".
Jaap en Piet zullen me lanceren vanuit Vaals. Daar ben ik de afgelopen maanden al in enige dagtochten heengelopen. De laatste tocht, samen met Nol, van Valkenburg naar Vaals was een goede test met een gevoelstemperatuur van minus 15, het was hels. Dan moeten die Alpen een makkie zijn (jaja, nu nog een grote mond)
Zondag loop ik vanuit Vaals de Eifel in, richting de Rijn, dan naar het zuiden via Koblenz naar Speyer, dan door het Schwarzwald richting Basel, Naar het meer van Geneve, via de grote Sint Bernhardpas door het Aosta dal, dan de Po vlakte en via Lucca naar Siena, en op 19 juli arriveer ik als alles goed gaat in Casalini. Na een paar weken rust loop ik op enig moment nog door naar Assisie, een spiritueel moment na al het fysieke geploeter.
Peer
23 April 2013 - 21:52
Jos Buitinck :
Wat een avontuur. Heb het goed. -
24 April 2013 - 09:25
Suze!:
Het werkt! Ik heb een mail gekregen van je bericht! Spannend hoor! Ik ben heel erg benieuwd hoe je het gaat beleven en ik ga je zeker volgen! Maak het mee!
Groetjes! -
24 April 2013 - 15:47
Fl;accus & Sylvia:
AFSCHEIDSLIED
Daar ga je dan
Je zag dit moment al zo vaak in je dromen
En daar is het dan
De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier
Ben je er klaar voor?
Kun je dat ooit echt zijn?
Daar ga je dan
Ieder mens heeft een taak in dit leven
Alles gedaan om je voor te bereiden
Daar is het dan
Je belooft dat je alles zult geven
Iedere stap die je zet leidt je van hier
En kijk om je heen
Dat lopen doe je alleen
Door de regen en de wind
Niemand die naast je staat
Die je beschermt tegen alles wat komt
Of zal waken als jij slaapt
Die je behoedt je voor de storm
Hou jezelf veilig zolang als je leeft
Laat ons weten wat je droomt
Waar je hart zo naar verlangt
Jij kunt niet rusten tot het waar geworden is
En als je ooit je weg verliest
Pak jouw GPS of iPhone
Die wijst je Casalini in de duisternis
Je zult strijden als een leeuw
Tot het jou aan niets ontbreekt
Hou je veilig zo lang als je leeft
Peer, we wensen jou héél veel kracht, liefde en plezier!
Flaccus & Sylvia -
24 April 2013 - 21:20
Janny Brusselers:
Peer,
Dat er deze week nog een telg in de familie bij komt, is wel een heel mooie start van jouw bijzondere avontuur. Een reis om nooit te vergeten! Ik ga je blog volgen en ben benieuwd wat je op je pad allemaal gaat tegenkomen.
Heel veel plezier, geniet!!
Janny -
25 April 2013 - 07:37
JanWillem En Trudi:
Wij zullen jouw avonturen gaan volgen. Geniet er van en good luck!! -
25 April 2013 - 08:21
Dorry Arts:
Bijzonder...blaren...buiten...bezinnen...bier...
wij gaan je ook volgen hier...!!
Geniet peer!!
gr Dorry -
26 April 2013 - 12:33
JW:
Nu Tibbe geboren is en alles goed gaat kan je vertrekken!!! -
27 April 2013 - 20:00
Tejaheurkens:
We wensen je een goede reis toe, nu moet je los gaan laten en gewoon de ene voet voor de andere zetten en je overgeven aan de natuur, het weer wie en wat je tegenkomt op je pad.
Je kijkt er al heel lang naar uit, veel succes! Wij zorgen wel een beetje voor Marieke. Geniet!
Liefs Pieter en Teja
28 April 2013 - 18:21
Jaap:
Vanochtend een prima start gemaakt. Indrukwekkend jongen. Een beetje jaloers ben ik wel. Jaap (en Piet)
30 April 2013 - 13:03
Kittie Spierings:
Hoi Peer,
Geweldig dat je dit doet. Heel veel succes en plezier! Het wordt vast genieten.
Groet,
Kittie